Alle geslaagden Esdal College Emmen en Klazienaveen

Emmen

Vandaag kregen alle leerlingen te horen of ze geslaagd zijn voor de middelbare schoolperiode. Voor menig scholier was het een zenuwslopende dag, sommigen wisten het misschien al langer dat het goed zou komen. Hieronder de lijst met geslaagden van het Esdal College in Emmen en Klazienaveen.

Emmen, Oosterstraat vwo gymnasium Thijs Baksteen, Emmen; Shanelle Beereboom, Emmen; Koen Bolhuis, Emmen; Marie-Emma Denarié, Meppen; Martine van Dijk, Valthe; Manal El Ajjaj, Emmen; Shana Hepping, Sleen; Edward Hissink, Emmen; Esmee Hogervorst, Emmen; Daan Hooiveld, Odoornerveen; Jasper Kouffeld, Emmen; Selina Mensen, Valthermond; Sigrid van Setten, Exloo; Tim Smit, Barger-Compascuum; Mark Soelman, Emmer-Compascuum; Amber Tieck, Emmen; Sofie de Vos, Emmen. Atheneum Shams Al Kafaji, Emmen; Iris Albers, Emmen; Simon Baks, Emmen; Kimo Berenschot, Westerbork; Femke de Boer, Emmen; Anneloe Brakel, Nieuw-Amsterdam; Annelie Brüning, Exloo; Thomas ten Cate, Emmen; Aya Coster, Emmen; Thijmen Dam, Klijndijk; Mirthe Dijkema, Emmen; Anieka Dijkman, Emmen; Rosemarie Egmond, Borger; Annemiek Epping, Oosterhesselen; Anouk Feijen, Emmen; Esther Geerts, Emmer-Compascuum; Maayke Geuzinge, Westerbork; Or Goldenberg, Emmen; Coqo Hendriks, Emmen; Alex Hin, Emmen; Jasper Hoiting, Westerbork; Anouk Hölscher, Emmen; Annerens Hoogerkamp, Odoorn; Renée Houkes, Sleen; Thomas Huizing, Emmer-Compascuum; Rosa Jasperse, Schoonoord; Saskia Jongstra, Exloo; Sterre Jonkers, Emmen; Marco Kalsbeek, Witteveen; Anouk Kauffeld, Aalden; Thomas Keizers, Emmen; Keylie Knegt, Emmen; Lotvi Kriouar, Emmen; Daan Krol, Borger; Bram de Lange, Emmen; Eva de Lange, Sleen; Danny Li, Emmen; Jasper Lubbers, Emmen; Alexander Meijer, Zweeloo; Leonie Meijer, Emmen; Jorien Meijers, Westerbork; Jelle Moes, Drouwen; Nienke Mones, Exloo; Jorieke Moorlag, Emmen; Marlies Pepping, Zweeloo; Rens van der Ploeg, Emmen; Geke Rademaker, Emmer-Compascuum; Maud Rave, Sleen; Floortje van de Reep, Valthe; Femke Reinbergen, Emmen; Jesse Rengers, Klijndijk; Ellen Rietsema, Emmen; Jasper Roest, Wezuperbrug; Amber Rozema, Oosterhesselen; Nicole Sanders, Emmen; Thomas Scheepstra, Emmen; Hu Sheng Schoneveld, Exloo; Gijs van der Sluis, Emmen; Nora Smid, Odoorn; Cassandra Spies, Emmen; Eva Stevens, Emmen; Mariëlle Uildriks, Nieuw-Amsterdam; Rozemijn Vaartjes, Emmen; David Valens, Emmen; Mark van der Veen, Emmen; Jesse van der Velde, Emmen; Manon Velthuis, Emmen; Anne-Fleur Verhaar, Klazienaveen; Noor Vet, Odoorn; Amber Voors, Veenoord; Josephine Vos, Veenoord; Floor Weerink, Exloo; Emiel Wehkamp, Zwartemeer; Hans van der Werf, Borger; Maud Wester, Sleen; Maaike Wieken, Noord-Sleen; Mickey Wijchers, Emmen; Lars de Wolde, Emmer-Compascuum. havo Martine Abbing, Aalden; Kim Abel, Schoonebeek; Laura Annen, Veenoord; Wouter Baardink, Orvelte; Melissa Bakker, Emmer-Compascuum; Manon Barelds, Emmen; Femina Bazuin, Emmer-Compascuum; Brian Beelien, Emmen; Chiara van den Berg, Emmen; Benjamin Berkhout, Emmen; Esther Beukema, Sleen; Thomas Binda, Aalden; Femke Blaauwe, Nieuw-Schoonebeek; Jeltje Blokland, Meppen; Rico Bonestroo, Emmen; Ellien Bonkes, Aalden; Carlijn Bontjer, Klazienaveen; Tom Bornkamp, Klazienaveen; Dagmar Bosma, Klijndijk; Hessel Bouma, Sleen; Romy Bouwman, Witteveen; Jane van Boven, Oosterhesselen; Sanne Brink, Zweeloo; Thijs Brinks, Benneveld; Inge Bruins, Klazienaveen; Jorden Copinga, Ees; Christiaan Cornet, Sleen; Tamyra Dalen Gilhuys, Odoorn; Alnie Deen, Emmen; Jasper van Deest, Emmen; Basilius Dellas, Valthe; Lenner van Diemen, Emmen; Bas van Dijk, Borger; Muriël Dilling, Emmen; Kenneth van Dodewaard, Emmen; Annemay Doek, Emmen; Roelof Doevendans, Emmen; Claudia Dost, Eerste Exloermond; Linda Duijnisveld, Klazienaveen; Guus Duursma, Emmen; Romée Ebbinge, Erica; Lisa Ebelties, Klazienaveen; Cas Emmens, Borger; Kevin van der Ende, Borger; Huub Exel, Emmen; Gioia Fasano, Emmen; Merlin Finke, Emmen; Shailinder Ganpat, Emmen; Jessica Geerdink, Emmen; Kirsten Geerlig, Witteveen; José Glass, Emmen; Martijn Grit, Westerbork; Yorick Guichelaar, Emmen; Oscar van Gulik, Noord-Sleen; Onno Haagsma, Emmen; Anouk de Haan, Nieuw-Amsterdam; Meike de Haas, Emmen; Ruben Hadders, Emmen; Charlotte Hake, Klazienaveen; Ramon Hartman, Klazienaveen; Daan Heijnen, Erica; Marcel Heijnen, Emmen; Tessa Hilbrands, Oosterhesselen; Tom Hilbrands, Sleen; Lisa Hof, Emmen; Tessa Hofkamp, Emmen; Vincent Houkes, Emmen; Lisette Hummel, Barger-Compascuum; Rudy Jalving, Emmer-Compascuum; Maaike Jeurink, Sleen; Frank Joling, Tweede Exloermond; Laura Kempe, Erica; Manon Klabou, Emmen; David Koens, Exloo; Anique Koops, Odoorn; Sharon Kootstra, Emmen; Allon Kremer, Buinerveen; Amber Kremer, Emmer-Compascuum; Britt Kroes, Klazienaveen; Stefan Kroeze, Wezup; Lisan Kuipers, Erica; Maarten Kuper, Emmen; Iris de Lange, Emmen; Daan Loof, Emmen; Jordy Louwes, Nieuw-Amsterdam; Sandra Lunenborg, Erica; Remco Lunenborg, Nieuw-Amsterdam; Samuel Man in 't Veld, Erm; Floor Menzen, Emmen; Dennis Meringa, Emmen; Raimon van Mil, Emmen; Maureen Mulder, Nieuw-Amsterdam; Lotte Muskee, Borger; Joëlle Olsman, Emmen; Marnix van Oort, Emmen; Sarah Oosting, Odoornerveen; Babet Ottens, Borger; Romy Post, Emmen; Bas van Prooijen, Sleen; Chris Reinders, Aalden; Evy Reinink, De Kiel; Patrick Reuvers, Emmen; Floor van Rhijn, Emmen; Emma van Rieke, Emmen; Carmen Robben, Emmer-Compascuum; Anouk Roddenhof, Emmen; Jotto Roose, Emmen; Thomas Rotteveel, Emmen; Dagmar Schepers, Erica; Bas Schepers, Erica; Melvin Schneiders, Westerbork; Stellan Schuten, Emmen; Igor Siersema, Emmen; Karan Singh, Emmen; Max Slaghuis, Emmen; Laura Smit, Schoonoord; Lisanne Smit, Emmen; Daan Smits, Emmen; Melvin Sprong, Emmen; Jesper Stevens, Emmen; Remke Stikkelbroeck, Wezuperbrug; Wesley Stobbe, Emmen; Julia van der Struik, Schoonoord; Ruben Stuifzand, Zwartemeer; Jesper Stuiver, Klazienaveen; Ryan Tiethoff, Emmen; Chantal Timmer, Erica; Rick Timmer, Emmen; Roel Timmer, Emmen; Rik Tuinman, Emmen; Nick Udinga, Orvelte; Ilse de Veen, Klazienaveen; Daan van der Veen, Valthe; Dionne van der Veen, Ees; Lisette van der Veen, Klazienaveen; Eline Veenstra, Erica; Lieke Velthuis, Emmen; Joost van Vondel, Emmer-Compascuum; Eline Vorenholt, Oosterhesselen; Else van Vreumingen, Westerbork; Svenja de Vries, Emmen; Marjolijn de Vries, Klazienaveen; Anne-Wil de Vries, Emmen; Roy de Vries, Emmen; Aïcha Waagmeester, Hoogezand; Jolien Warners, Borger; Koen van Wattum, Borger; Sarah Weide, Emmen; Jonathan Westera, Emmen; Daphne Westera, Exloo; Romy Wijnands, Emmen; Maura de Wit, Emmen; Vincent Witvliet, Schoonoord; Iris Wolthuis, Odoornerveen; Daphne van der Zee, Emmen; Julia Zwiers, Erica. Emmen, Boermarkeweg vmbo – theoretische leerweg Ayse Aksit, Emmen; Lisanne Alting, Erica; Jesper Andresen, Elp; Sander Bakker, Emmen; Anke Beikes, Klazienaveen; Melanie Berends, Emmer-Compascuum; Jeffrey Berken, Emmen; Emma Berndt, Emmen; Mart Beuker, Emmen; Shirley Boegheim, Emmen; Bram Boelens, Exloo; Melissa Boelens, Emmer-Compascuum; Stef Bonthuis, Nieuw-Amsterdam; Manon Bos, Emmen; Melissa Boxem, Sleen; Anne-Wil Braams, Odoorn; Lisanne Brink, Aalden; Gaye Çaylak, Emmen; Eleni Dellas, Emmen; Quinten Delnoij, Exloo; Bas Derks, Emmen; Marlou van Dijk, Veenoord; Marloes Dilling, Elp; Kaj Dokter, Emmen; Stef Dokter, Emmer-Compascuum; Jasper Doll, Emmen; Yoëll Doll, Emmen; Pascal Drent, Emmen; Silke Eefting, Valthermond; Radjin Feddema, Emmen; Tom Feddes, Emmen; Casper Feijen, Emmen; Jonnick Feijen, Emmen; Demi Feringa, Emmen; Iwan Gautier, Emmen; Jordi Geerdink, Emmen; Marnix Geurts, Emmen; Nynke Gooijert, Emmen; Arpine Grigorjan, Emmen; Willemijn Groen, Emmen; Esmee Groote, Emmen; Jort Grootenhuis, Erica; Julia Grummel, Emmen; Pascalle Hake, Emmen; Marije Hartmann, Emmer-Compascuum; Thomas Heijmans, Zweeloo; Kim Helmus, Exloo; Jurrie Hilgenga, Emmen; Lisa Homans, Erica; Jesper van der Horst, Veenoord; Doreen Hovenkamp, Schoonoord; Bram Jansen, Emmen; Brian Jeuring, Emmen; Anouk van der Kaap, Emmen; Nina Kamping, Erm; Hristo Kariem, Emmen; Kieran Kay, Emmen; Arun Khawalage, Nieuw-Amsterdam; Malik Khelifati, Emmen; Corbin Klaster, Emmen; Iris Knegt, Erica; Tine Knol, Emmer-Compascuum; Maud Koelman, Emmen; Jarno Koopman, Emmen; Lisa Koops van 't Jagt, Emmen; Joran Krabben, Emmen; Leon Kremer, Emmer-Compascuum; Yaëll Kuipers, Emmen; Emma Kuipers, Emmen; Stefan van der Laan, Exloo; Eline Lammers, Emmer-Compascuum; Timo de Lange, Klazienaveen; Leon Lok, Nieuw-Amsterdam; Koen van Loon, Emmen; Mika Lubbers, Emmen; Britt Luiken, Odoorn; Marijn Meek, Emmen; Marleen Mens, Noord-Sleen; Emma van den Merkhof, Emmen; Xander Moes, Erica; Ilana van der Molen, Zwartemeer; Dewi Müller, Eeserveen; Sanne Nijhoving, Meppen; Dewi Nijman, Zweeloo; Carmen Noordhof, Erica; Amber Olde Benneker, Emmen; Dian Oosting, Valthe; Wessel Pals, Emmen; Natasja Pham, Emmen; Kaj Postma, Emmen; Susan Pragt, Exloo; Shayenne Regtop, Emmen; Silke Ritsema, Emmen; Tessa Rongen, Westerbork; Arno Rots, Emmen; Mark de Sain, Emmen; Sybrand Schenkel, Emmen; Sharissa Schepers, Valthermond; Britt Schepers, Valthe; Naomie Schreuder, Emmen; Marvin van der Sluijs, Valthermond; Maartje Smit, Gieten; Jelte Snippe, Exloo; Lennon Spaenij, Emmen; Rico Spiegelaar, Veenoord; Ruben Staats, Emmen; Marion Staphorst, Aalden; Mirjan Steenbergen, Exloo; Claudia Steenhuis, Barger-Compascuum; Truong Tang, Emmen; Gerben Tempel, Emmen; Lotte Tempelman, Aalden; Danny Tiethoff, Emmen; Selin Ünal, Emmen; Tom van der Veen, Emmen; Rhodé Veenema, Emmen; Fleur Veenstra, Emmen; Eva Veenstra, Emmen; Niels Veldkamp, Zuidlaren; Esther van Velzen, Erica; Kasper de Vries, Emmen; Thomas Wieringa, Emmen; Tessa de Wilde, De Kiel; Rik Wolters, Emmen; Jia Ming Yang, Emmen; Tess van Zanden, Emmen; Mike Zanting, Emmen; Ruben Zwart, Emmen. Emmen, Weerdingerstraat vmbo –kaderberoepsgerichte leerweg consumptief-breed: Nicky Baron, Emmer-Compascuum; Yusuf Candan, Emmen; Ids Dobbinga, Oosterhesselen; Yordy Geersing, Emmen; Remco de Grijs, Emmen; Lisanne Hindriks, Musselkanaal; Michael Kuiper, Emmen; Thom Kuiper, Emmen; Mark Maatje, Emmen; Valentina Ramirez Mosquera, Emmen; Brenda Regtop, Nieuw-Amsterdam; Rob Schuur, Emmer-Compascuum; Ramjar Shavilke, Emmen; Joëlle Smit, Emmen; Simone Vollebregt, Emmen; Jan Pieter de Vries, Valthermond. dienstverlening en commercie: Njomza Arifaj, Emmen; Cunegonda Bouwman, Nieuw-Amsterdam; Yannick Doek, Emmen; Shannon Duvergé, Emmen; Mandy Jans, Emmen; Elma Jašari, Emmen; Jildis Kroos, Emmen; Yvanka Lok, Veenoord; Maria Medema, Musselkanaal; Karin van der Meijden, Erica; Jeffrey Mués, Klazienaveen; Anneke Pot, Emmen; Grietje Sterken, Nieuw-Amsterdam; Thijmen Sterken, Emmen; Carmen Strockmeijer, Mussel; Sigrid Tip, Veenoord; Iris Tip, Veenoord. handel en administratie: Wisam Ali Mohammad, Veenoord; Marc de Bie, Emmen; Sharona Bos, Emmen; Zahide Delibasi, Emmen; Yassin Faron, Emmen; Thorgal van der Gaag, Emmen; Bas Guit, Nieuw-Amsterdam; Sharon Harms, Emmer-Compascuum; Mellany IJsseling, Emmen; Nabil Kramer, Emmer-Compascuum; Rob Maes, Emmen; Shoaib Popalzai, Emmen; Mandy Veenstra, Veenoord; Moniek Wenker, Erica. instalektro: Henk van der Meijden, Erica. metaaltechniek: Dylan Bakker, Nieuw-Amsterdam; Sander Bloeming, Nieuw-Amsterdam; Sylvain Brands, Emmen; Jordy Bruins, Emmer-Compascuum; Jordy Feddema, Borger; Koen Leising, 't Haantje; Wessel Oost, Emmer-Compascuum; Tim Ottens, Valthe; Marthijn Scheve, Emmer-Compascuum; Nina Veenstra, Nieuw-Amsterdam; Sander Veldkamp, Ter Apel. verzorging algemeen: Danique Brinks, Emmer-Compascuum; Cheyenne Dijkstra, Emmen; Amber Kuipers, Emmen; Jesper Oost, Emmen; Cedric Vos, Emmen; Kyra Zuidema, Emmen. voertuigentechniek: Diego de Boer, Emmer-Compascuum; Robert Doldersum, Emmer-Compascuum; Dylan Harms, Emmer-Compascuum; Kevin Jonk, Ter Apel; Collin Lambers, Bronneger; Bjorn Lippold, Nieuw-Amsterdam; Fabian Luesink, Exloërveen; Jordy Meijerink, Borger; Jeroen Ruinemans, Emmen; Sander van der Tuuk, Valthe. vmbo – basisberoepsgerichte leerweg consumptief-breed: Michenee Angel, Emmen; Jordy Ankoné, Emmen; Nick Ensing, Stadskanaal; Guendy de Hoog, Emmen; Roberto Meijer, Emmer-Compascuum; Nino Pruim, Emmer-Compascuum. handel en administratie: Erhan Çevik, Emmen; Mehmet Delibasi, Emmen; Jafrien Rachman, Emmen. instalektro: Jaron Scholte, Emmer-Compascuum. metaaltechniek: Leroy Hilberink, Zweeloo; Jordy Spang, Klazienaveen; Dylan van Veenen, Emmen; Rob Veldhuis, Emmen; Sylvano de Vries, Emmen. verzorging algemeen: Jessica Kamps, Nieuw-Amsterdam; Leanne Plat, Diphoorn. voertuigentechniek: Raymond Bruins, Emmen; Jaafar Faron, Emmen; Jordy ter Haar (Grootenhuis), Emmen; Jaron Hartman, Klazienaveen; Gor Hovanisyan, Emmen; Mike Kuik, Borger; Mark Leemhuis, Veenoord; Dave Lolkema, Erica; Jordi Mink, Erica; Kevin Oost, Emmer-Compascuum; Nike Weidijk, Emmen; Mike Welink, Emmen. Esdal College Klazienaveen vmbo – theoretische leerweg Max Bosch, Nieuw-Schoonebeek; Aniek van Boven, Erica; Jef Brandsma, Klazienaveen; Dany Bruinsma, Klazienaveen; Valerie van den Bulk, Klazienaveen; Shannell Dokter, Klazienaveen; Jordy Funke, Klazienaveen; Fabiënne Hartman, Zwartemeer; Danique van der Heide, Erica; Emma-Lin Heijnen, Erica; Bo van der Helm, Emmen; Anouk Hemel, Nieuw-Dordrecht; Bart Herms, Klazienaveen; Jeroen Hilbink, Klazienaveen; Jay Huizinga, Klazienaveen; Ramon Keizer, Klazienaveen; Ilse Kemfers, Klazienaveen; Khwanchira Kompagnie, Klazienaveen; Wout Koops van 't Jagt, Emmen; Priscilla Kootstra, Klazienaveen; Annemiek Kroeze, Klazienaveen; Zi-Ming Lin, Erica; Melissa Loves, Klazienaveen; Lisa Lubben, Weiteveen; Alexander Maatje, Erica; Marissa Moes, Klazienaveen; Nynke Molema, Klazienaveen; Leroy Muller, Weiteveen; Petro Niers, Weiteveen; Matthew Pals, Klazienaveen; Marvin Post, Klazienaveen; Rosa Linn Reurink, Zwartemeer; Mirron Schimmel, Klazienaveen; Jessy Schoonbeek, Klazienaveen; Thomas Schwieters, Nieuw-Schoonebeek; Marieke Snippe, Nieuw-Dordrecht; Robin Tieck, Klazienaveen; Chiel Veenstra, Klazienaveen; Melissa Vorsteveld, Nieuw-Dordrecht; Annabel de Wilt, Barger-Compascuum. vmbo – gemengde leerweg Robin Ebeltjes, Klazienaveen. vmbo – kaderberoepsgerichte leerweg bouwtechniek: Dennis Beukers, Klazienaveen; Aron Kieviet, Zwartemeer; Dani van der Laan, Weiteveen; Sander Mesritz, Emmen; Kay van der Veen, Klazienaveen; Tonnie Vinke, Klazienaveen. dienstverlening en commercie: Lars Brands, Emmen; Justin Broekmann, Klazienaveen; Angelique Hartman, Klazienaveen; Danny de Roo, Klazienaveen; Matthijs Wesseling, Barger-Compascuum. technologie en commercie: Bram Steenhuis, Zwartemeer. verzorging algemeen: Manon Bakker, Nieuw-Dordrecht; Jessica Brongers, Veenoord; Julia Heijnen, Nieuw-Schoonebeek; Lisanne Huser, Nieuw-Schoonebeek; Merel Kreeft, Nieuw-Dordrecht; Lyonne van der Lans, Nieuw-Dordrecht; Amber Middendorp, Zwartemeer; Kelsey Moorman, Klazienaveen; Josette Olijve, Zwartemeer; Jorien Pol, Klazienaveen; Sanne de Roo, Zwartemeer; Britt Strijker, Klazienaveen; Fleur Suelmann, Emmen; Emma Tappel, Zwartemeer; Kaylee van Veenen, Klazienaveen; Nikki Veninga, Emmen; Chantal Verschoor, Klazienaveen; Clancey Viguurs, Hebelermeer (Dld); Esmee van der Weide, Klazienaveen; Kim Wösten, Klazienaveen. vmbo – basisberoepsgerichte leerweg bouwtechniek: Frank de Groot, Klazienaveen; Robbin Harms, Zwartemeer; Raoul Horstman, Erica; Danny Lubbers, Klazienaveen; Stef Meijeringh, Erica; Jordie Mensen, Zwartemeer; Martijn Mensing, Nieuw-Weerdinge; Robin Mink, Nieuw-Dordrecht; Angelo Olijve, Klazienaveen; Maurice Sok, Klazienaveen; John Vinke, Erica; Mike Wesseling, Klazienaveen. dienstverlening en commercie: Dylan Pomp, Klazienaveen; Mika Reuvers, Zwartemeer; Pascal Smeman, Klazienaveen; Niels de Vries, Erica; Stan de Vries, Erica. technologie en commercie: Sander Bernsen, Klazienaveen; Jeffrey van der Meer, Zwartemeer. verzorging algemeen: Rebecca Bakker, Nieuw-Dordrecht; Mirjam Bos, Barger-Compascuum; Tessa Brinks, Klazienaveen; Anisa van den Hengel, Klazienaveen; Amber Kramer, Erm; Nick Landstra, Erica; Demi Pluim, Ringe-Neugnadenfeld (Dld); Antoinette Pool, Nieuw-Dordrecht; Kimberly Twickler, Klazienaveen; Joyca Wessels, Nieuw-Dordrecht; Natasja Witteveen, Klazienaveen; Kimberley Wubkes, Barger-Compascuum. vmbo – leerwerktraject verzorging algemeen: Denise Maatje, Zwartemeer.

Auteur

Redactie