Vierdeklasser NKVV trekt zeven jonge spelers aan

Dalerpeel

KRIM - NKVV deed het afgelopen seizoen prima in de zaterdag vierde klasse en werd achtste. De voetbalclub uit Dalerpeel heeft zeven nieuwe spelers in de selectie, die na de zomer wordt getraind door de nieuwe coach Erik Eefting uit Westerbork.

Marc Zondag (17) en Antonian Arkadki (18) komen over van Germanicus uit Coevorden, terwijl ook Kevin van der Hoek (19) nieuw is. Hij speelde afgelopen seizoen voor Dalen. Dustin Keen (19) maakt de overstap van buurman Protos uit Steenwijksmoer naar NKVV.

Hoogeveen

Van HZVV uit Hoogeveen komen Mitchel (20) en Jordan van Triest (22) over. Stanley Pat (19) speelde voorheen in de jeugd van NKvvProtos en voetbalt komend seizoen ook in de eerste selectie van de Nieuwe Krimse Voetbal Vereniging.

Auteur

Redactie