Gramsberger Classic TT op circuit Anerveen

Anerveen

Eveno Racing Gramsbergen, de motorclub Gramsbergen en het Classic Racing Team houden zaterdag 18 juni de dertiende editie van de Gramsberger Classic TT. De technische keuring van de motoren is op vrijdagavond 17 juni vlakbij café Bolte in Gramsbergen.

De motoren rijden onder politiebegeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de plaats van keuring en weer terug. Bij deze keuring tussen 18.30 uur en 20.00 uur zijn een aantal bijzondere racemotoren te zien en te horen: onder meer Honda, BMW, Yamaha, Ducati en MV Agusta. De trainingen beginnen op zaterdagmorgen om 10.00 uur en om 12.30 uur is de officiële opening.

Parade

Er worden demoraces verreden in de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en oldtimerklasse. Ook is er een parade met bijzondere motoren en bekende namen uit vervlogen tijden. De entree is overal gratis. Exacte locatie is het circuit in Anerveen. Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en organiseert hiervoor onder meer de Gramsberger Classic TT. Dit jaar ondersteunt Eveno Racing de 16- jarige Walid Soppe uit Coevorden en de 14-jarige Sander Kroeze uit Mussel, dat in Oost-Groningen ligt. Voor meer informatie: www.eveno-racing.nl.

Auteur

Redactie