Verkeersinformatie voor groepen in regio

Coevorden

Veilig Verkeer Nederland - afdeling gemeente Coevorden - heeft de eerste winterserie van het populaire voorlichtingsprogramma verkeersinformatie voor groepen achter de rug. Met dit - naar nu blijkt - succesvolle verkeersprogramma werd op diverse plaatsen in de gemeente Coevorden een gezellige middag of avond verzorgd.

Er werd voorlichting gegeven over oude, bestaande en nieuwe verkeersregels, groepsvragen over alcohol en medicijnen in het verkeer en een laagdrempelige verkeersquiz. Nieuwe groepen starten in oktober dit jaar. Meer informatie via projectleider Rob Perdijk van Blijf Veilig Mobiel via perdijk@home.nl of 0524-514257 of bekijk www.coevorden.vvn.nl - over de activiteiten in de gemeente Coevorden - en www.vvn.nl.

Auteur

Redactie