Tractoren centraal tijdens show in Schoonoord

Schoonoord

De historische tractor- en motorengroep Odoornerveen hield zaterdag en zondag de dertigste editie van de tractorshow. Op het middenterrein van Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord stonden ruim honderd oude tractoren opgesteld.

Ook waren er veel oude landbouwwerktuigen te zien en er werden dorsdemonstraties gegeven. Liefhebbers reden een rondje over het terrein, waar ook over een wipwap kon worden gereden. Nieuw was dit jaar de trekkertrek voor oldtimers. De historische tractor- en motorenvereniging uit Odoornerveen kan elk jaar weer rekenen op meer deelnemers. Dat komt volgens de organisatoren Jan Themme, Jan Woldring, Harm Dijkstra en Gertjan Woldring vooral door de locatie van de show. De foto’s zijn zaterdag gemaakt door Monique Jonkman-Koolen uit Aalden.

Auteur

Redactie