Bedrocks krijgt forse tik van Groningers

Emmen

Het herenteam van de Bedrocks speelde zondag tegen het tweede herenteam van het Groningse Caribe. In de eerste slagbeurt schoot de Emmer slagploeg uit de startblokken en nam een 0-9 voorsprong.

Met Melvin Brandjes op de heuvel en de grieperige Kevin Vording achter de thuisplaat bij de Bedrocks, gaf Caribe zich echter niet direct gewonnen en kwam in de gelijkmakende slagbeurt terug tot 7-9. In het verloop van de wedstrijd bleven er, ondanks 2-honkslagen van Michel Kraayeveld, Arjan Koreman, Erik Tobben, Marijn Mast en debutant Marijn Krol, bij de Bedrocks te veel mensen achter op de honken. Hierdoor werden er in resterende innings nog maar vijf runs gemaakt. De Groningers wisten de bal regelmatig goed te raken en mede door een slordigheidjes van de Emmer verdediging liepen zij uit naar een 24-14 eindstand.

Auteur

Redactie