Eerste exemplaren Coeverse kinderboeken uitgereikt

Coevorden

De eerste exemplaren van Coeverse kinderboeken zijn zaterdagmorgen uitgereikt aan de vijf winnaars van de verhalenwedstrijd. Dat gebeurde in het Stedelijk Museum Coevorden.

Een jury las meer dan twintig verhalen en kwam tot vier winnende verhalen. Dat zijn verhalen van de Dalense Claudia van der Pers (13) met 'Mijn nieuwe thuis', Hilde Willemijn Bruins (30) uit Coevorden met 'Zwaar verliefd in Coevorden', Amber Kanninga (15) uit Coevorden en Serena Stevens (14) uit Gees met 'Ondergedoken' en Nife Schoonen (12) uit Dalen met 'Lief Dagboek'. Coeverse kinderboeken - Esther van den Berg zorgde voor de illustraties - kost 14,95 euro en is te koop via inschrijving bij Het Arsenaal en The Read Shop in Coevorden of door te e-mailen: info@museumcoevorden.nl.

Auteur

Redactie