Carmelcollege vol voor de winst tijdens Olympic Moves

Emmen

Leerlingen van het Carmelcollege Emmen hebben in groten getale meegedaan aan het grootste schoolsporttoernooi van Nederland: Olympic Moves. Afgelopen vrijdag was in het Olympisch stadion in Amsterdam de finale. Het Carmelcollege is Nederlands kampioen geworden bij handbal, tennis en voetbal.

Voor de voetbalmeiden van klas 3 was het niet de eerste keer dat ze kampioen werden. Vorig jaar gingen ze er ook al met de hoofdprijs vandoor. En ook het schoolteam competitie bij tennis werd voor de tweede kleer op rij Nederlands kampioen. Het meidenhandbalteam en het tennisteam klas 1 en 2 van het Carmelcollege werden na een zinderende finale ook eerste in hun categorie. De school was bij diverse sporten vertegenwoordigd, waaronder atletiek, hockey, volleybal en korfbal. Deze teams zijn weliswaar geen kampioen geworden, maar hebben wel een fantastische dag beleefd. De school is erg trots op alle leerlingen die hebben deelgenomen aan Olympic Moves.

Auteur

Redactie