Dutch Wood Factory is nieuw in Emmen

Emmen

Van producten naar consument. Onder dat motto heeft Tuinbeurs Nederland in Emmen een nieuwe blokhuttenfabriek - de Dutch Wood Factory - geopend.

Er worden blokhutten en tuinhuizen geproduceerd in zowel standaarduitvoeringen als maatwerk. De aanpassingen zijn zonder meerprijs. De consument kan bijvoorbeeld standaard kiezen uit een groot assortiment ramen en drempelloze, hoge deuren. Drie jaar geleden begon Tuinbeurs Nederland aan de Phileas Foggstraat met de eigen productie van blokhutten. De werkzaamheden zijn inmiddels zozeer uitgebreid dat vijfhonderd meter verderop een nieuwe blokhutten-fabriek is geopend met ongeveer dertig medewerkers. Het assortiment bestaat naast blokhutten en tuinhuizen uit houtbouw, veranda’s, tuinkamers en bestrating. Meer informatie staat op www.tuinbeursnederland.nl. Foto: Dutch Wood Factory

Auteur

Redactie