Kamerkoor Cantabel repeteert in Oosterhesselen

Oosterhesselen

Kamerkoor Cantabel houdt op vrijdag 10 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur als afsluiting van het seizoen een openbare repetitie met aansluitend een optreden in de kerk van Oosterhesselen. Er worden werken uitgevoerd die het afgelopen jaar zijn ingestudeerd met als thema ‘hemel en aarde’.

Op het programma staan werken van onder meer Monteverdi, Scarlatti, Tsjaikovski, Mendelssohn en Dvorak. Kamerkoor Cantabel is een klein, ambitieus kamerkoor. Leden van het koor zijn geoefende zangers en zangeressen uit Zuidoost-Drenthe. Het kamerkoor staat al vele jaren onder leiding van dirigent Bert Lammers. Het koor zingt a cappella liederen en kleine of grotere werken uit het klassieke zangrepertoire. Van renaissance tot heden. Cantabel verwelkomt graag nieuwe leden bij alle stemmen. Belangstellenden kunnen komen luisteren op vrijdag 10 juni in de kerk van Oosterhesselen. De toegang is gratis. Meer informatie staat op de site www.cantabel.nl.

Auteur

Redactie