Gerben Harms en Martijn Zantingh winnen Jan Torenbosch bokaal

Veenoord

AMSTERDAM - Na afloop van de familiedag van voetbalclub SV Twedo in Veenoord is afgelopen weekend de Jan Torenbosch bokaal uitgereikt aan Gerben Harms (foto, rechts) en Martijn Zantingh.

Zij kregen de prijs uit handen van vertrekkend trainer Jaap Scholing uit Meppen (naar zaterdagclub ZZVV in Zuidwolde, red.), die het team achterlaat als zondag derdeklasser. Harms en Zantingh scoorden - tijdens trainingen en wedstrijden - goed op inzet, techniek, tactiek, mentaliteit, inzicht, teambelang, trainingsopkomst, gedrag, instelling en discipline.

Hoofd buigen

Twedo probeerde recent te promoveren via de nacompetitie, maar moest het hoofd buigen voor buurman Dalen. Tweedeklasser Dalen redde het uiteindelijk niet als herkanser tegen Velocitas 1897 uit Groningen en degradeerde zondag. Op het niveau van de derde klasse speelde oud-eersteklasser Dalen in 2002 voor de laatste keer.

Auteur

Redactie