Demarrage is verhuisd naar de Emmer Nijbracht

Emmen

Demarrage Reclame Adviesbureau heeft een nieuw adres. Sinds twee weken zijn opdrachtgevers welkom aan de Nijbracht 140 in Emmen. In juni 2000 opende het bedrijf voor het eerst de deuren aan de Meerstraat in Emmen.

Al na een jaar werd er een fraaie, ruimere locatie gevonden: de bovenste twee etages van de gerenoveerde molen aan de Molenstraat. Deze markante locatie gaf vijftien jaar lang volop inspiratie voor een originele invulling van het groeiende aantal opdrachten. Op het moment dat bekend werd dat een kantoorvilla aan de Nijbracht beschikbaar kwam, was de keuze snel gemaakt. De uitstraling van het pand, de bereikbaarheid en de parkeermogelijkheden gaven de doorslag. Meer informatie over het bedrijf via 0591-649883.

Auteur

Redactie