Volop zon tijdens tiende Herman Brood jeugdtoernooi

Sleen

De organisatie van het tiende Herman Brood jeugdtoernooi had vrijdag, zaterdag en zondag niets te klagen. Honderden voetballers lieten zien wat zij kunnen op de velden van voetbalvereniging Sleen. Bijna honderd jeugdteams kwamen langs in Sleen.

Het traditionele toernooi is georganiseerd door Wout Feijen, Arjan Goeree, Rick ter Avest, Hayri Heling, Lars Bos, Ranil Briek, Eelco van Wijk en Aiko Streunding. Zij werden geholpen door veel vrijwilligers. Het netwerkcafé voor sponsoren en de afterparty met de band 5th Wheel uit Valthe vielen zaterdagavond in de smaak. Voetbalvereniging Sweel uit Zweeloo won dezelfde avond het toernooi voor spelers onder 21 jaar. Andere deelnemers aan dat toernooi waren thuisclub Sleen, Valther Boys en PH uit Almelo.

Auteur

Redactie