Honderden dansers schitteren tijdens Move-It

Emmen

Ruim 600 dansers schitterden zaterdag tijdens de show Move-It in Emmen. In sporthal Angelslo waren dertien dansscholen en clubs uit de regio van de partij. Ook teams uit onder meer Groningen, Gramsbergen, Hardenberg en Hoogkerk schreven zich in.

Move-It kende een middag- en avondprogramma. Het ging niet om de punten in de Vlinderstad. De olympische gedachte, inspiratie en enthousiasme waren belangrijk. Move-It is georganiseerd door Marloes Kamphuis van dansstudio MK Beats in Klijndijk en Judith Veenstra, Helga Veenstra en Romina Caria van de Coevorder dansstudio In2Dance. Er was ook een optreden van Kanvie Winter en een solo-optreden door Denden Karadeniz, die bekend is van het tv-programma So You Think You Can Dance. De foto’s zijn zaterdagmiddag gemaakt door Ruud Janse (www.ruudjanse.nl) uit Aalden.

Auteur

Redactie