Slotstuk competitie voor HSG Nordhorn-Lingen

Nordhorn

De HSG Nordhorn-Lingen handhaaft zich nog steeds in de groep tussen plaats 4 en 9. Na het prachtige resultaat in de topper tegen Coburg, een 30-29 overwinning en een prima gelijkspel in de uitwedstrijd bij Bietigheim (29-29), vielen zowel het spel als het resultaat tegen laagvlieger Ferndorf wat tegen.

Opnieuw een gelijkspel (25-25) tegen een tegenstander die vocht voor elke meter. De gasten hadden ook elk puntje in de strijd tegen degradatie nodig en waren na afloop dan ook dolblij. Na een uitwedstrijd bij Wilhelmshaven volgt dan al weer de laatste wedstrijd van een lang seizoen. Thuis tegen Saarlouis en wel op zaterdag 4 juni in het vertrouwde Euregium in Nordhorn. Aanvang is 19.00 uur.

Afscheid Nils Meyer

Na afloop is het zoals gebruikelijk feest met de spelers, wordt er afscheid genomen van vertrekkende en of stoppende spelers en eventuele nieuwelingen welkom geheten. In ieder geval wordt er afscheid genomen van Nils Meyer, die na vele jaren zijn handbalschoenen aan de bekende wilgen hangt.

Auteur

Redactie