Studenten krijgen eerste certificaten 'Introductie in de logistiek'

Hardenberg

Studenten van de Entree-opleiding van het Alfa-college in Hardenberg kregen dit schooljaar de mogelijkheid om naast de opleiding de cursus 'Introductie in de logistiek' te volgen. Sharona Pen, Emiel Kosse, Janine Laar, Khadar Ismail en Roy de Wolde (niet op de foto) gingen deze uitdaging aan en rondden de cursus af. In het LOC-gebouw ontvingen de studenten onlangs het certificaat uit handen van de docenten Gerwin Slot en Geke Koopal.

Het is voor het eerst dat studenten van het Alfa-college aan deze cursus deelnamen. De studenten hebben onder meer kennis opgedaan van goederenstromen, stuwen, just in time (een logistieke methode voor voorraadbeheersing, red.), voorraadsystemen en arbeidsomstandigheden. Momenteel wordt onderzocht of alle locaties van het Alfa-college deze cursus als keuzevak kunnen gaan aanbieden.

Auteur

Redactie