Giganten Gala in Erica: win vrijkaarten

Erica

In het centrum van Erica wordt op zondag 5 juni vanaf 14.00 uur het Giganten Gala gehouden. Het feest van het jaar in Erica is goed voor optredens van Jannes, Henk Wijngaard, Erik Mesie (van Toontje Lager, red.), de Dikdakkers, Henk Dissel, Jan Doddema, Frank Rocks, Stevan Bloema, John Stevens, José Wolters, Claudia Ansel en ook de Emmer zanger Erik van Klinken.

Een ticket kost tien euro tijdens de voorverkoop en is te koop bij Drukkerij Hermans in Klazienaveen, Diervoeders Siekman in Emmermeer, Tweewielers Martin Jeuring in Nieuw-Amsterdam, Bakkerij H. Van Veenen in Erica en Het wapen van Exloo. Online bestellen via www.gigantengala.nl/bestellen kan ook. Aan de kassa op 5 juni kost een kaartje vijftien euro.

Vrijkaarten

Lezers van deze krant maken kans op een setje van twee vrijkaarten voor het jaarlijkse muziekfeest in Erica. Stuur daarvoor uiterlijk maandag 30 mei een e-mail - compleet met adresgegevens - naar het adres zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. Meer informatie staat op de website www.gigantengala.nl.

Auteur

Redactie