Zinderende finale voor jeugdige voetballers

Emmen

Drie wedstrijden hadden de jongens van de E1 van Valtherboys/Weerdinge combinatie de kans om het kampioenschap veilig te stellen. Na een overtuigende 17-1 winst op SVV ’04 E4 was er twee weken geleden enige hoop dat de eerste plek veilig was.

Naaste concurrent CSVC wist ook te winnen, waardoor afgelopen zaterdag een allesbeslissende finale werd gespeeld, tegen CSVC. Waren ze de zenuwen de baas en hebben ze goed geslapen? In Coevorden werd het 0-2 waardoor de winst en dus het kampioenschap naar Valterboys/Weerding gingen. Van links naar rechts staan op de foto: Trainer Mark Scholtens, Mika Japenga, Kevin Scholtens, Jasper van der Veen, Sven Japenga, Guus Smeenge, Mats Stuulen, Thijs Nieborg, Marick Schepel. Voor: Jeroen Koning.

Auteur

Redactie