Carnavalsvereniging bestaat veertig jaar

Emmen

Carnavalsvereniging De Dördouwers uit Weiteveen vierde zaterdagavond haar veertigjarig jubileum in residentie Oes Café te Weiteveen.

De Veentrappers uit Zwartemeer, De Zeskante Steen uit Barger-Oosterveld, De Kainbongels uit Emmer-Compascuüm en ’t Stiekelzwien uit Barger-Compascuüm waren tezamen met de Oudvorsten, Adjudanten en Prinsessen van De Dördouwers aanwezig om dit heugelijke feit te vieren met de vereniging. Na het welkomstwoord van de voorzitter, de proclamaties van Prins Michel en Jeugdprins Luca hield de eerste Prins der Dördouwers, Geert Niers, een korte toespraak over hoe het hem verging tijdens het eerste Carnavalsjaar van De Dördouwers, samen met zijn adjudant Hinny Schnoing. Na de toespraak van de Oudprins werden de stoelen en tafels verwijderd uit de zaal en kon het feest beginnen.

Auteur

Redactie