Zuidoosthoek Cup voor tennissers uit regio

Coevorden

Ook dit jaar staat de Zuidoosthoek Cup op het programma voor toernooi tennissers in Zuidoost-Drenthe. CTC Coevorden, LTV Vesna, TC Rackem en TC Bargeres vormen de organisatie. Een van de spelregels is dat deelnemers mee moeten doen aan drie van de in totaal vier toernooien.

Het Rackem Open is van 17 tot en met 26 juni bij TC Rackem in Klazienaveen. Het Bij Maarten Open toernooi is van 27 juni tot en met 3 juli in Emmen bij TC Bargeres. Het Blokker Vesna Open tennistoernooi is van 19 tot en met 28 augustus bij LTV Vesna in Veenoord en Nieuw-Amsterdam. Het Vince Design CTC Open - tenslotte - is van van 3 tot en met 11 september bij CTC in Coevorden. Voor alle toernooien die deel uitmaken van de Zuidoosthoek Cup kunnen tennissers zich al inschrijven via de website www.toernooi.nl.

Auteur

Redactie