Nieuw: drie dagen Energy Platform Hardenberg

Hardenberg

Het debuut van Energy Platform Hardenberg vindt plaats op 31 mei plus 1 en 2 juni. Tijdens deze eerste editie vormt de intieme opzet de basis voor de toekomst van dit platform.

Naast een beursvloer biedt het evenement volgens de organisatie een omvangrijk en interessant kennisprogramma aan. Iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van gas, wind en olie-industrie kan afreizen naar de Evenementenhal Hardenberg.

Brunch

Het nieuwe evenement wordt op dinsdag 31 mei afgetrapt met een grote pitch brunch vanaf 10.00 uur. Onderwerpen die de revue passeren zijn hogedruk gaspijpleidingen, wanneer en waarom machines falen, veiligheidsoplossingen voor de petrochemische industrie en inspectietechnieken voor non-piggable leidingen. Energy Platform is op dag één en drie te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Op de tweede dag zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Meer via www.evenementenhal.nl/energy.

Auteur

Redactie