Drie gemeenten houden jobmarkt in Hardenberg

Hardenberg

Om alvast te noteren in de agenda. De Duits-Nederlandse jobmarkt Grenzeloos talent vindt plaats op donderdag 9 juni. Plaats van handeling is het gemeentehuis in Hardenberg. Werkzoekenden kunnen er terecht voor honderden vacatures op mbo- en hbo-niveau bij zowel Duitse als Nederlandse bedrijven.

De gemeenten Hardenberg, Coevorden en Ommen maken zich hard voor werkgelegenheid in de grensregio en namen het initiatief voor de jobmarkt. De realisatie van de jobmarkt is in handen van studenten van Stenden Hogeschool en het Alfa-college. Toegang tot de banenmarkt is gratis.

Netwerken

De jobmarkt wordt voor het eerst in Hardenberg gehouden. Vorig jaar was de eerste editie in Hoogeveen. Stenden Hogeschool, Drenthe College en Alfa-college stimuleren het netwerken met Duitsland.

Auteur

Redactie