Schoolband Carmelcollege door naar finale | inclusief clip

Emmen

Het verlossende woord van Buma Music Academy (BMA)kwam vorige week voor het Carmelcollege Emmen: schoolband The Gang staat in de BMA-finale. Daarmee behoort de band tot de twaalf beste schoolbands van Nederland.

Dinsdag 31 mei is de finale in de Heineken Music Hal in Amsterdam. Leon Vervoort, Melissa Uiterwijk Winkel, Tessa Gierveld, Rick Nijland, Esmée Detri en Thomas Albers schreven het nummer ‘Though I loved you’. Ze zijn samen met hun docent de studio ingedoken en hebben zelfs een professionele clip bij het nummer opgenomen. “Het nummer en de clip zijn echt iets om trots op te zijn”, aldus Christian Jager, muziekdocent van de school. “Ik heb er ook alle vertrouwen in dat ze het ver zullen schoppen in de finale.” Nieuwsgierig naar het nummer van The Gang? Het filmpje staat op YouTube. Dinsdag 31 mei vertrekt de schoolband met een groepje fans naar Amsterdam voor definale. Gedurende de dag kunnen ze verschillende workshops volgen van bekende Nederlandse artiesten, zoals Roel van Velzen.

Auteur

Redactie