'Liedjes met een gouden randje' in Oosterhesselen

Oosterhesselen

Op uitnodiging van Hesselen Cultureel presenteren Martine Salomons (zang) en Harry Fuhler (gitaar) op zondag 22 mei vanaf 14.30 uur ‘liedjes met een gouden randje’ in de Oosterhesseler hervormde kerk. Het gaat van jazzballads en oude popsongs tot bekende Nederlandse klassiekers.

Het duo brengt even mooie als bekende jazzballads naar voren zoals Lullaby of Birdland en Autumn Leaves en oude popsongs zoals What a wonderfull World van Louis Armstrong, maar ook bekende Nederlandse klassiekers van bijvoorbeeld Ramses Shaffy en Teach In. Het is een mooie afwisseling van swing en ballads, melancholie en een lach. Salomons werkt bij Stichting Diva Dichtbij. Dat is een stichting die optredens regelt voor mensen die langdurig ziek zijn en niet meer naar een theater kunnen. Fuhler is van oorsprong een echte rocker en speelt in een coverband. Daarnaast bouwt hij gitaren. Entree in Oosterhesselen kost tien euro en donateurs betalen acht euro (voorverkoop@hesselencultureel.nl of 0524-581942). Meer informatie staat op de website www.hesselencultureel.nl.

Auteur

Redactie