Evenementenhal Hardenberg in teken van uiterlijke verzorging

Hardenberg

Meer dan honderd exposanten uit diverse branches zoeken op 21, 22 en 23 mei aansluiting bij elkaar tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Hardenberg. Voor iedere branche is er een eigen plein met demonstraties, workshops en noviteiten.

Kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten, allemaal krijgen ze tijdens de aankomende editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging de aandacht die ze verdienen. “Wij creëren voor alle zes branches een eigen plek op de beursvloer om inspiratie op te doen. Voor kappers is er het compleet nieuwe Hair Square. De andere vijf pleinen zijn qua opzet uitgebreider dan voorgaande jaren”, laat Giny Hurink namens Evenementenhal weten. Het aantal exposanten is ten opzichte van vorig jaar toegenomen. “Deze vakbeurs zit in de lift. Eerder dit jaar trok onze editie in Gorinchem ook meer exposanten en ruim duizend bezoekers meer dan in 2015. Deze stijgende lijn zet zich ook door in Hardenberg”, aldus Hurink.

Internationale kapperstrainers

Eén van de hoogtepunten in Hardenberg moet de komst van twee internationale kapperstrainers zijn op zondag 22 mei. Onder meer Fabio Colucci en Mark Woolley zijn dan te gast in Evenementenhal tijdens het Hair Square Vip event. E-tickets voor Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg zijn verkrijgbaar via www.evenementenhal.nl/uv-hb. Tickets voor het Vip event zijn te bestellen via www.thacademy.nl/hair-square-vip-ticket-day.html. Parkeren is gratis voor bezoekers. De vakbeurs is op 21, 22 en 23 mei elke beursdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Auteur

Redactie