‘Avond4Daags op Erica’ staat op het programma

Emmen

De ‘Avond4Daagse op Erica’ staat weer voor de deur. Van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni is het weer zover. Er kan dit jaar gekozen worden tussen de afstanden 5 en 10 kilometer.

Ook is hetmogelijk om maar één dag mee te lopen. Op de prijs boet je dan wel in: ééndagslopers ontvangen een bijpassende ééndaagse medaille. Starttijden zijn zoals ieder jaar flexibel. Lopers kunnen tussen 18.00 en 19.00 uur beginnen. Ook zal op de slotavond de Malletband van Crescendo met de Majorettes van Majoba, de wandelaars begeleiden naar de finish. Voor meer informatie: www.wandelen operica.nl. De kosten voor het meelopen van alle dagen zijn 5 euro en het lopen van één dag (naar keuze) kost 2,50 euro. Kinderen tot en met acht jaar hebben verplicht een begeleider nodig. Inschrijven kan tot en met vrijdag 27 mei middernacht.

Auteur

Redactie