Regionale toppers naar Coevorder beurs en zomerfair

Coevorden

Het belooft zaterdag 21 mei tussen 10.30 en 16.00 uur een waar spektakel te worden in en om zorgcentrum Aleida Kramer in Coevorden. De jaarlijkse zomerfair van het zorgcentrum van de Saxenburgh Groep wordt gecombineerd met een beurs van Regio-Net: een ondernemersclub met leden uit Zuidoost-Drenthe en Salland.

“Wij zijn erg blij met de toezegging van singer-songwriter Nick Arends uit Coevorden voor een optreden tussen 14.00 en 15.00 uur,” zegt Tonia Wind van Regio-Net. Het optreden van Arends wordt afgewisseld met muziek en zang van shantykoor de Noaberzangers en de All Timers. Anneke Folkersma vermaakt de aanwezigen met haar act Drommels Dutch en goochelmeester Laurens Weigand plus zijn piepjonge leerling Yoran Hordijk uit Sleen komen ook langs.

Kinderen

Voor de kinderen is er een uitgebreid programma met onder meer poppentheater, een kleurwedstrijd, illustraties maken, een ballonnenkunstenaar en schminken. Een fotoshoot, gratis advies over kleur en styling plus het rad van fortuin zijn onderdelen die een groot publiek aanspreken, stelt de organisatie. De entree is overal gratis.

Auteur

Redactie