Opening beachveld Klazienaveen aanstaande

Emmen

Het beachveld op sportpark De Planeet wordt vrijdag 20 mei officieel geopend door wethouder Bouke Arends. De opening vindt plaats om 19.00 uur.

Het beachveld is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Sportplatform Klazienaveen en verschillende Klazienaveense sportverenigingen.Het beachveld kan dan ook gebruikt worden door de sporten: voetbal, volleybal, handbal en tennis. Ook wordt de naastgelegen fietscrossbaan van Rapid wheels officieel in gebruik genomen. Na de opening wordt een demonstratiewedstrijd beachvoetbal gespeeld tussen voetballers van FC Emmen en een mixteam van vv Zwartemeer en Klazienaveen. Tal van Klazienaveense sportverenigingen presenteren zich op deze avond. Door middel van demonstraties en een interactieve sportmarkt kunnen inwoners van Klazienaveen hieraan meedoen. De opslagcontainer naast het beachveld wordt geschilderd door derdeklassers van het Esdal College Klazienaveen.

Auteur

Redactie