Doorkomst Sleen4life: extra tenten op trambrink

Sleen

Onder meer het team Sleen4life doorkruist zondag 15 mei tussen 12.30 en 13.00 uur het eigen brinkdorp Sleen. De leden doen mee aan de Roparun: een estafetteloop van het verre Hamburg of Parijs naar de Coolsingel in Rotterdam. Doel van de Roparun is geld in te zamelen voor mensen met kanker.

De organisatie in Sleen regelde een aantal bands en daarnaast streetdance groepen van In2Dance uit Coevorden voor op de trambrink. Vanwege het koude weer plaatst men zondag extra tenten om vanaf 12.00 uur samen te lunchen. Vanaf dat moment maakt onder meer de band Amber Roots muziek.

Gratis

Het programma in het dorpshart van Sleen start om 11.00 uur en komt rond de klok van 19.00 uur tot een einde. De entree is gratis. Naast Sleen worden in de gemeente Coevorden ook Dalen en Coevorden met een bezoek vereerd door de deelnemende teams, die in Hamburg starten. Meer via www.roparun.nl en www.sleen4life.nl.

Auteur

Redactie