Noodoproep: Europa Kinderhulp zoekt nog ruim dertig vakantiegezinnen

Emmen

Met de zomervakantie in aantocht luidt Europa Kinderhulp de noodklok. Er is een tekort aan vakantiegezinnen voor kansarme kinderen uit Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. De regio Drenthe van Europa Kinderhulp is op zoek naar ruim dertig vakantiegezinnen, die deze zomer nog ruimte in hun huis en hart hebben.

Voor kinderen die niet gewend zijn aan rust en regelmaat, zoals dat voor onze kinderen heel normaal is. Begrepen worden en dat er naar je geluisterd wordt is voor hen geen vanzelfsprekendheid. Even uit de rauwe, troosteloze werkelijkheid naar een arm om de schouder of een aai over de bol. Een waardevolle vakantie waarin ze onbezorgd kind kunnen zijn en even op adem kunnen komen. Hiervoor doet Europa Kinderhulp een beroep op u: geen financiële bijdrage, maar uw aanmelding als vakantiegezin. De vakantieperioden voor de verschillende groepen kinderen uit België 18 juli - 15 augustus, Duitsland 11 juli - 29 juli, Duitsland 25 juli - 11 augustus, Frankrijk 23 juli - 11 augustus, Nederland 25 juli - 12 augustus. Aanmelden kan bij: Ellen Sauer, telefoon 0524-532925 of 06-38510705 of Bert van der Tuuk, telefoon 0521-344 643 of 06-30 500 489 of stuur een e-mail naar drenthe@europakinderhulp.nl.

Auteur

admin