Groeiend deelnemersveld Drenthe Loopfestijn

Emmen

De voorinschrijving van het 33e Drenthe Loopfestijn is sinds vorige week gesloten. Net als in 2015 laat het aantal voorinschrijvers in 2016 een groei zien van tien procent.

Met name de 4 Mijl is een populaire afstand in de provincie Drenthe. Deelnemers aan deze afstand tijdens het 33e Drenthe Loopfestijn lopen onder meer langs het Koning Willem Alexander Kanaal in UNESCO park De Hondsrug. Nainschrijving is nog mogelijk op zaterdag 28 mei tussen 11.00 en 12.00 uur in het Esdal College Klazienaveen en op zondag 29 mei vanaf 9.00 uur tot een half uur voor de start van het betreffende onderdeel, eveneens in het Esdal College Klazienaveen. De 33e editie van Drenthe Loopfestijn wordt gehouden op zondag 29 mei in Klazienaveen.

Auteur

Redactie