Emmer stelletje mishandelt agent

Emmen

Toen agenten in de Hoofdstraat in Emmen een ruzie probeerden te sussen, moest een van hen dat zaterdagnacht bekopen met een duw en een klap.

Een 25-jarige Emmenaar en zijn 23-jarige vriendin uit Emmer-Compascuum maakten op straat ruzie met twee onbekende mannen. Agenten sommeerden de twee mannen weg te gaan om de ruzie te stoppen. Daaraan gaf het duo gehoor. De 23-jarige vrouw ging echter opnieuw achter het tweetal aan, waarop opnieuw ruzie ontstond. Haar 25-jarige vriend sloot zich bij haar aan. Het stel reageerde niet op verzoeken van agenten om te vertrekken. De Emmenaar gaf een van de agenten een schouderduw, waarop hij werd aangehouden. Zijn vriendin wilde dit voorkomen en gaf de agent een klap in zijn gezicht. Ook zij werd aangehouden.

Auteur

Redactie Digitaal