Btw-aangifte zzp'ers: cursus in Emmen

Emmen

Iets eenvoudigs als de btw-aangifte wordt door veel kleine zelfstandigen nog steeds uitbesteed aan de accountant. Na een korte instructie is het goed zelf te doen, stelt belastingadviseur Paul Kloek.

Hij leert zzp'ers en freelancers in drie lessen te werken met een simpel boekhoudprogramma, waar de kwartaalcijfers voor de btw vanzelf uitrollen. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden wordt duidelijk welke aftrekposten er zijn en wanneer de btw wel en wanneer niet mag worden afgetrokken. Verder worden alle belastingvoordelen voor ondernemers behandeld. Een duidelijk verhaal in Jip en Janneke taal. De cursus start op woensdagavond 25 mei in wijkcentrum De Marke in Emmen. Inschrijven en alle informatie: surf naar www.adminiles.nl of bel 06-28478291.

Auteur

Redactie