Midzomernachtfeest in Sleen is muzikaal festijn

Sleen

Op zaterdag 18 juni presenteert het Slener muziekproject MuSlie - in samenwerking met Theater De Deel - MuSlie Midzomernacht. Dit muziekspektakel waaraan 35 muzikanten meedoen, wordt uitgevoerd op een groot buitenpodium, dat wordt opgesteld naast het theater.

Iedereen is welkom, want de toegang is gratis. Inmiddels zijn de repetities in volle gang en is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen, want het gaat volgens de mensen uit Sleen een geweldig muzikaal feest worden.

Opvolger

MuSlie Midzomernacht is de opvolger van het MuSlie popgala, dat in augustus 2014 door ruim 35 Slener muzikanten werd uitgevoerd. Het evenement in de grote feesttent trok destijds ruim 500 bezoekers. De organisatie verwacht dat ook dit jaar Sleen massaal uitloopt.

Auteur

Redactie