Knuffelziekenhuis in Emmen op 21 mei

Emmen

In het Emmer Scheper Ziekenhuis wordt op zaterdag 21 mei een zogeheten knuffelziekenhuis gehouden. Kinderen van groep 1 tot en met 4 kunnen samen met hun knuffel en ouders naar het ziekenhuis. Daar is een speciale polikliniek opgezet om 'zieke' knuffels beter te maken.

Artsen in opleiding van Treant Zorggroep treden op als knuffeldokters en maken samen met de kinderen de knuffels beter. Het doel is kinderen kennis te laten maken met het ziekenhuis en zo eventuele angst voor het ziekenhuis te verminderen.

Aanmelden

Er is een inloopspreekuur op 21 mei voor het knuffelziekenhuis van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kan door te mailen naar knuffelziekenhuis.emmen@gmail.com, onder vermelding van het tijdstip dat men van plan is te komen. Het spreekuur vindt plaats in straat 4 van het ziekenhuis. De route wordt vanaf de hoofdingang aangegeven.

Auteur

Redactie