Gratis toegang en activiteiten bij laatste thuiswedstrijd E&O

Emmen

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen - aanstaande zaterdag 7 mei - van E&O tegen Tachos mag er wellicht één zijn om des keizers baard. Toch is het absoluut de moeite waard om te gaan kijken. En niet alleen omdat de toegang gratis is.

Rondom het duel zijn er diverse activiteiten. Het startsein voor een mooie avond is een ballonnenwedstrijd. Vervolgens geeft de damesselectie een clinic aan C-, D-, E- en F-jeugd van de vereniging. Om 20.00 begint de wedstrijd tussen E&O en Tachos met in de rust de huldiging van alle jeugdkampioenen.

Afscheid

Na afloop van het duel wordt er afscheid genomen van Sjoerd Boonstra en Roelof Smeenge, die de club gaan verlaten. Het slotakkoord van de avond is voor Manon Berends. Maar liefst elf seizoenen lang maakte zij deel uit van de eerste damesselectie. De door jeugdleden gevormde erehaag, een traditie binnen de club voor spelers en speelsters die hun carrière beëindigen, komt haar dan ook meer dan toe.

Auteur

Redactie