Circus Alberti bij FC Emmen op stadionplein

Emmen

De zevende generatie van de Duitse circusdynastie Frank reist al jaren met het familiecircus Alberti door Duitsland. Dit jaar is het gezelschap voor het eerst in Nederland en ook Emmen wordt aangedaan in een tournee langs meer dan 25 Nederlandse dorpen en steden. Van donderdag 5 tot en met zondag 8 mei slaat het circus de tenten op in Emmen op het stadionplein bij FC Emmen.

Circusdirecteur Stefan Frankordi brengt internationale circussterren naar Emmen. Ondanks het verbod op wilde circusdieren zijn er bij Circus Alberti nog genoeg dieren te bewonderen. Voor vertedering en een glimlach rondom de piste zorgen de kleinere dieren zoals honden, geiten en pony’s. Bij een echt circus hoort muziek. Daarvoor zorgt de huisband onder leiding van Martino Frank.

Voorstellingen

De voorstellingen in Emmen zijn op donderdag vanaf 16.30 uur, op vrijdag vanaf 16.30 uur, op zaterdag vanaf 15.00 uur en 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur. De prijzen variëren tussen de 15 en 25 euro. Reserveren per e-mail of telefoon is niet mogelijk. Kaarten zijn alleen te koop aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is op voorstellingsdagen in bedrijf van 11.30 tot 12.30 uur en dertig minuten voor aanvang van elke voorstelling. Pinnen is bij het circus niet mogelijk.

Auteur

Redactie