Rens Evers directeur sales Evenementenhal

Hardenberg

Evenementenhal heeft Rens Evers aangesteld als nieuwe directeur sales voor Nederland en Duitsland. Evers treedt op maandag 9 mei in dienst en is verantwoordelijk voor de volledige salesorganisatie en daaraan gekoppelde vak- en consumentenbeurzen en business development voor alle vier locaties. Dat zijn Hardenberg, Gorinchem, Venray en het Duitse Bad Salzuflen.

Evers is afkomstig van Scholten Awater, waar hij commercieel directeur was. Daarvoor werkte hij bij Samsung Benelux en was verantwoordelijk voor de IT/NotePC divisie. Eerdere internationale saleservaring deed Evers op bij Hewlett Packard. Hij heeft hier in totaal elf jaar gewerkt, waarvan vier jaar als international salesmanager op het Europese hoofdkantoor in Genève. In deze periode was hij mede verantwoordelijk voor een groeispurt in omzet en winst bij diverse internationale retailers. Evers is afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Rijks Universiteit Groningen.

Auteur

Redactie