Clubgebouw Raptim telt 120 zonnepanelen

Coevorden

Onlangs zijn 120 zonnepanelen geplaatst op het dak van het clubgebouw van de Coevorder voetbalvereniging Raptim. Twee sponsoren van de club - de installateurs Langeland-Borgman en Hemmes & Langeland uit Coevorden - klaarden samen de klus.

Als dank voor de opdracht schonken de sponsoren een led-paneel voor in het clubgebouw, waarop de actuele besparing van energie en CO2-uitstoot is af te lezen. Raptim kreeg voor het project een subsidie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Binnenkort wordt begonnen met de vervanging van de verlichting, die plaatsmaakt voor energiezuinige led-verlichting.

Foto

De installatie werd in gebruik genomen door (op de foto vanaf links) Wim Hemmes van Hemmes & Langeland, bestuurslid sponsorzaken Rick Bosman, John Borgman van Langeland-Borgman en clubvoorzitter Jaap de Haan van Raptim.

Auteur

Redactie