HSG Nordhorn-Lingen blijft wisselvallig

Nordhorn

De HSG Nordhorn-Lingen houdt vast aan zijn stramien. Wisselvalligheid in het spel. Na de ruime nederlaag bij Friesenheim, waarvan de spelers vonden dat ze een hele slechte wedstrijd gespeeld hadden, speelde de HSG thuis tegen concurrent en streekgenoot Hamm weer een dijk van een wedstrijd.

Ze hadden het publiek (ruim 1600) op voorhand wat geweldigs beloofd. Hamm werd met 32-16 verslagen. Eén van de mooiste treffers was die van Patrick Miedema, die een vliegertje, na aangeven van Alex Terwolbeck, zelfs met een draaibal tot doelpunt promoveerde. De volgende thuiswedstrijd is op zondag 8 mei tegen Coburg, dat als het op deze plaats blijft staan promoveert naar de 1e bundesliga. De wedstrijd begint om 17.00 uur en vindt plaats in het Euregium in Nordhorn. De thuiswedstrijd tegen Ferndorf is op zaterdag 21 mei in de EmslandArena in Lingen en begint om 19.30 uur. Dat is tevens al weer de één na laatste thuiswedstrijd. De laatste thuiswedstrijd is op zaterdag 4 juni in het Euregium in Nordhorn.

Auteur

Redactie