Bridgeclub Oosterhesselen sluit seizoen af

Gees

Het seizoen van de Oosterhesseler bridgeclub werd recent in partycentrum de Zwerfkei in Gees afgesloten met een gezellige slotdrive. De vrijwilligers van diverse activiteiten ontvingen uit handen van de voorzitter een fraaie attentie.

Aan het einde van de avond werden de prijzen aan de winnaars van de totale bridgecompetitie van dit seizoen uitgereikt. Winnaars in de A-categorie zijn Peter Oord en Theo Chrispijn. In de B-categorie vielen de prijzen in handen van Ali Kouwen en Lammie Kleine. De winnaars ontvingen uit handen van de voorzitter een fraaie wisselbeker. De winnaars in de A-categorie hebben de wisselbeker drie keer achter elkaar gewonnen en mogen de beker definitief houden.

Derby

Een week later speelde de bridgeclub de jaarlijkse derby om de vlambokaal tegen de bridgeclub uit het buurdorp Sleen. Deze partij werd gewonnen door de bridgeclub uit Sleen waardoor de vlambokaal in hun bezit blijft.

Auteur

Redactie