Nieuwe expositie in Museum Thijnhof

Coevorden

Museum Thijnhof opent op vrijdag 29 april de tweede expositie van het nieuwe seizoen. Tot en met 19 juni zijn - naast de permanente exposities van Kees Thijn, Jan van den Brink en Henk Bloemhof - werken van diverse andere kunstenaars te zien. Vijf daarvan zijn aangesloten bij de Stichting EXTO Kunstenaars.

De EXTO-leden die in Museum Thijnhof exposeren zijn Monique Eysink, Jaap de Jonge, Arie Goedhart, Bert Uytley en Frank Warmerdam. Tegelijkertijd zijn kunstwerken tentoongesteld van Marcel Witte, Wilma van der Vliet, Riejanne Boeschoten, Joss Jansen en Joep Rooijkakkers. De zogeheten meet and greets met kunstenaars worden voortgezet op een aantal zondagmiddagen, tussen 14.30 en 15.30 uur. Bezoekers maken dan op een persoonlijke manier kennis met het werk en de inspiratie van een kunstenaar. Op zondag 1 mei is de eerste meet and greet en wel met Bert Uytley. De nieuwe expositie in Museum Thijnhof is voor bezoekers geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie staat op www.thijnhof.nl.

Auteur

Redactie