Annelies Smeets traint HVC

barger-compascuum

Annelies Smeets wordt de nieuwe trainster van de herenselectie van handbalvereniging HVC uit Barger-Compascuum. De 27-jarige oud-erediviespeelster van onder meer DOS en E&O volgt Slawek Piwowarczyk op, die na twee jaar afscheid neemt van de ploeg die actief is in de landelijke hoofdklasse A.

Smeets verdiende haar sporen als handbalster in zowel binnen- als buitenland. De schutter kwam in Nederland uit voor zoals gezegd E&O en DOS en speelde twee jaar geleden voor het Zweedse Bodens BK HF. Op dit moment is ze trainster aan de Carmel Handbalschool Drenthe, waar ze samenwerkt met voormalig bondscoach Harry Weerman en Paul van Gestel. Smeets gaat haar trainerschap combineren met het spelen in het eerste damesteam van HV DOS uit Emmer-Compascuum.

Auteur

Redactie