Dammer Roel Boomstra krijgt rijbewijs cadeau

Emmen

Rijschool Blonk en Autobedrijf Misker in Emmen werken samen om dammer Roel Boomstra (23) zijn rijbewijs te bezorgen. Boomstra kreeg afgelopen week zijn eerste rijles cadeau.

“Wij sponsoren al langere tijd damclub Hijken DTC met Roel Boomstra als teamlid”, zegt Bram Misker namens de autodealer. “Vanwege zijn goede prestaties tijdens het wereldkampioenschap in Emmen bieden wij zijn rijbewijs aan. Roel raakte enthousiast na een eerdere rit samen met mijn vader. De uitdaging voor Roel was om voor de wereldtitel te gaan in de tweekamp. Aanvankelijk haalde hij die niet vanwege zijn derde plaats in Emmen, maar de twee dammers die de tweekamp zouden spelen, bedankten. Zodoende speelt Roel dus alsnog de tweekamp. Omdat hij dit dus heeft gehaald en al al heel veel heeft bereikt met Hijken DTC, besloten wij als bedrijf dat Roel zijn rijbewijs cadeau krijgt.” Meer informatie over de autodealer aan de Kapitein Nemostraat staat op de website www.misker.nl. Zie ook de website www.autorijschoolblonk.nl.

Auteur

Redactie