Hollywood Revolutions in Emmer hotel Ten Cate

Emmen

Inwoners van Emmen en omgeving kunnen op zaterdag 23 april genieten van de dinnershow Hollywood Revolutions. Dat is een reis door het befaamde Hollywood van 1922 tot vandaag de dag.

Het diner wordt verzorgd door Brownies & Downies (Emmen) en de organisatie is in handen van Osio Events: een studentonderneming, opgezet door studenten van Stenden Hogeschool. Een unieke samenwerking met een fraai doel: het doorbreken van de sociale drempel tussen mensen met en zonder beperking.

Stichting Downsyndroom

De opbrengst gaat naar Stichting Downsyndroom. Locatie van 18.00 tot 21.30 uur is het Emmer hotel Ten Cate. Deelname kost veertig euro per persoon. Voor dit bedrag krijgen de bezoekers een drie gangen menu plus een speciale amuse. Opgeven of meer informatie: stuur een e-mail naar osioevents@outlook.com of surf naar www.facebook.com/OsioEvents. Osio Events is opgezet in het kader van het studieonderdeel Jong Ondernemen.

Auteur

Redactie