Spannende touwtrekwedstrijden in Oosterhesselen

Oosterhesselen

Touwtrekvereniging De Waoghalzen uit Oosterhesselen kwam zaterdagavond goed voor de dag tijdens de competitie van TTO Drenthe. Op het terrein van de familie Eising kon De Waoghalzen rekenen op op veel steun van het eigen publiek uit Oosterhesselen en omgeving.

De club uit Oosterhesselen verloor alleen van het eerste team van De Kastelein uit Ruinerwold en van het eerste team uit het Overijsselse Vriezenveen. De Waoghalzen eindigde uiteindelijk op de derde plaats en streekgenoot De Roppers uit Dalerpeel werd elfde van de twaalf clubs.

Dalerpeel

De Kastelein werd eerste en het eerste team van Vriezenveen tweede. Laatstgenoemde equipe had slechts één punt minder dan de Ruinerwolders. De volgende competitiewedstrijden zijn op 30 april bij De Roppers aan de Nassaustraat in Dalerpeel.

Auteur

Redactie