Overvolle ziekenboeg handbalheren E&O

Emmen

De ziekenboeg van de handbalheren van E&O raakt overvol. Naast de langdurig geblesseerden Mareno de Boer en Freek Gielen kan trainer Edwin Kippers zaterdag in de thuiswedstrijd tegen landskampioen OCI Lions niet rekenen op Marwin van Offeren, Daniel van der Ham en Jorg Eising.

Positief is dat Toby Trouw nagenoeg hersteld is van zijn knieblessure. Hij zit zaterdag weer bij de wedstrijdselectie. Joost Verjans en Max Eilering uit het tweede herenteam plus jeugdspeler Lex Baas zijn toegevoegd aan de selectie. Voor E&O is de wedstrijd er één van overleven en doorkomen. In Emmen en omstreken zijn alle ogen gericht op het cruciale duel van volgende week zaterdag in Kwintsheul tegen Quintus. Om in de race te blijven voor de felbegeerde zesde (BeNeLiga) plaats moet er gewonnen worden in de uitwedstrijd.

Auteur

Redactie