Limon-Cello in Theater De Deel

Sleen

Dit seizoen vindt er in Theater De Deel in Sleen een serie zondagmiddagconcerten plaats onder de noemer Sleen gerelateerd. Op het podium van De Deel staan die middag bands, waarvan op z'n minst één bandlid in Sleen woont. De eerste noten worden gespeeld om 15.30 uur en de entree is gratis.

Zondag 17 april is het podium van De Deel voor Limon-Cello. Willy Prummel en Eric van Beest zijn daarin de link met Sleen. Het repertoire van de band is een gevarieerde mix van: popmuziek, country-blues, Tex-Mex, folk-rock en blues. Meest uit de jaren 60 en 70. Het kenmerk van Limon-Cello is harmonieuze samenzang op een aangenaam volume. Op hun geheel eigen wijze brengen ze nummers van onder meer: J.J. Cale, Bob Dylan, Ry Cooder, The Beatles, The Kinks, en The Rolling Stones.

Auteur

Redactie