Tuinshow in Noord-Sleen met vijftien bedrijven

Noord-Sleen

Het is voorjaar en dit betekent dat Noord-Sleen zich weer opmaakt voor de tuinshow, die dit jaar wordt gehouden op zaterdag 16 en zondag 17 april. Net als voorgaande jaren is het terrein van Mulder Tuinmeubelen aan de Zweeloërstraat de locatie, waar vijftien bedrijven uit de omgeving zich aan het publiek presenteren.

Op beide dagen kunnen bezoekers er terecht van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij en het kopje koffie of thee is gratis. Het terrein is sfeervol ingericht en ook aan de kinderen is gedacht. In de hoek staat een groot springkussen en in de stand van Kinderactiviteiten Noord-Sleen kunnen kinderen hun eigen kniepertjes bakken.

Aanbod

Op de tuinshow vinden de gasten niet alleen tuinplanten, gazonmaaiers, tuinmeubelen en tuingereedschap. Het aanbod van deelnemende bedrijven is de laatste jaren steeds breder geworden. De mensen vinden er onder meer een autobedrijf, een fietsenzaak en een fabrikant van aanhangwagens. De deelnemers zijn Autobedrijf Kroeze, Sikken Aanhangwagens, Op de Koestal Woondecoraties, Kinderactiviteiten Noord-Sleen, MobiVit, De Drentse Kaasboer, Bloemenwerk Gea Brinks, Sawasdee, Schutrups gazon- en tuinmachines, Mulder Tuinmeubelen, Hovenier Rabbers, Jan van Veen sieraden en abstracte schilderijen, Andre Janszen fietsen, Chris Meijer houtbouw en renovatie en Wiper robotmaaiers.

Auteur

Redactie