Ladies Lifestyle Experience laat de vrouw ook banden verwisselen

Hardenberg

Het debuut van Ladies Lifestyle Experience vindt plaats op vrijdag 15 april in Evenementenhal Hardenberg aan de Energieweg 2. Het vrouwenfestijn duurt van 14.00 tot 22.00 uur. Toegang kost 3,50 euro. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met DPL Licht en Geluid.

Ruim 75 exposanten hebben zich inmiddels al aangemeld. Ladies Lifestyle Experience staat in het teken van food, fashion en beauty. Maar de vrouwen kunnen ook deelnemen aan een workshop banden verwisselen of vloeistofcontrole. Op deze derde vrijdag van april wordt Evenementenhal omgetoverd tot een shoppingsparadijs voor vrouwen. Het programma liegt er bovendien niet om met onder meer kookworkshops, dansuitvoeringen en fashionshows. Ook is er een speciaal Foodplaza, waar de hele dag live-cooking plaatsvindt door professionele koks. Er zijn hier vier food-thema’s: soep, tapas & sushi, burgers & wraps, oosterse wok en smoothies & fruitspies. Naast deze foodthema’s, is er een uitgebreid aanbod aan coffee & sweets en drinks. Daarnaast ontdekken de vrouwen ook hoe zij een autoband kunnen verwisselen of hoe zij de autovloeistof kunnen controleren. Deze workshops worden georganiseerd door AutoCombi. Verder is er muziek en een breed aanbod qua exposanten.

Auteur

Redactie